Визи за Дубай

Д.А.Травъл ООД подготвя документи и съдейства за издаването на визи за Обединени Арабски Емирства (Дубай, Абу Даби, Аджман, Рас ал-Хайма, Фуджейра, Шарджа и Ум ал-Куейн) с цел туризъм, посещение на роднини и приятели или бизнес.

Цена на визата
Цената на услугата зависи от това как възнамерявате да стигнете до Обединени Арабски Емирства:
Ако летите с авиокомпаниите Emirates или Qatar Airways, туристическата виза за вашето посещение на Дубай, например, ще ви струва 65 евро.Ако не ползвате услугите на горепосочените авиолинии, но закупите своя билет и/или хотелско настаняване от Д.А.Травъл, цената на визата за престой в Дубай до 14 дни е 85 евро, а за престой между 15 и 30 дни - 125 евро.

Д.А.Травъл предоставя възможността да кандидатствате за виза за ОАЕ дори и да не ползвате друга услуга от нас. В този случай, цената на визата за престой в Дубай до 14 дни е 105 евро, а за престой между 15 и 30 дни - 145 евро.

Важно е да знаете, че туристическата виза за Обедините арабски емирства дава права на едно единствено влизане в страната. Ако планирате пътувания до някоя от съседните на ОАЕ държави, трябва да си предвидите толкова визи, колкото пъти възнамерявате да влезете в ОАЕ.

Какво е включено цената?
  • Пълна консултация за всички документи, необходими за кандидатстване, според Вашия профил
  • Обработка на документите пред Външно министерство на Обединени Арабски Емирства и консулска такса

Как става подаването на документи за виза за Дубай?
  • Документи за туристическа виза за Дубай и за другите емирства се подават в офисите на Usit Colours в страната, в рамките на работното време.
  • Не е задължително да подадете документите си лично. Това може да направи и друг, стига да носи всички необходими документи. Заявката и заплащането на визовата услуга следва да се извършат най-късно 5-7 работни дни, считано от началната дата на престоя в ОАЕ.

Необходими документи
  • Сканирано цветно копие на международен паспорт с валидност минимум 6 месеца, считано от датата на напускане на Емирствата.
  • Копие от резервация за двупосочен самолетен билет. Периодът на престой на територията на Обединени Арабски Емирства не трябва да надвишава 14 календарни дни. В Usit Colours ще резервираме за вас най-изгодните самолетни билети както с редовните, така и с нискотарифните авикомпании.
  • За лица от женски пол под 27 години, пътуващи сами, е необходимо представянето на хотелска резервация за периода на престой или подписано и подпечатано уверение за адрес на пребиваване в случай на посещение при роднини/познати. Ако резервирате хотелското си настаняване с Usit Colours, получавате отстъпка от цената на визата, както и гаранция и сигурност, че направената резервация е легитимна и реална.
  • За издавене на виза за Обединени Арабски Емирства е необходима снимка само в случай, че подавате документите се във връзка със самолетен билет на Emirates или Qatar Airways. Тя трябва да е в електронен формат, с размерите на стандартна паспортна снимка, във файлов формат JPEG.

Време за издаване на визата
Вашата виза ще е готова 5-7 дни преди датата на заявеното влизане в Емирствата.
Туристическата виза за Дубай (ОАЕ) е валидна за едно влизане в страната в рамките на 45 дни, считано от датата на издаване. Максималният разрешен престой в Обединени Арабски Емирства е 14 или 30 календарни дни, в зависимост от вида виза, за която кандитатствате. При нужда от 2 и повече влизания в страна, за всяко се прави нова отделна виза, при посочените по-горе условия.

Начин на получаване
Визата за Дубай (ОАЕ) не се поставя в паспорта. Тя е отделен документ. След като бъде изготвена, визата се изпраща в електронен вариант на посочен от вас електронен адрес. Може да бъде взета и на място от офиса на Д.А.Травъл.

Имайте предвид, че подаването на документи за издаване на виза не гарантира задължително получаването й, но обикновено няма причина да не получите разрешението за посещение на емирствата.