Азия

Самолетни билети до Тел Авив
Маршрут: София-Тел Авив
от 83 лв.
Транспорт: Самолет

Принтирай
ПРОГРАМА
Разположен на Средиземно море с предимно високи температури през цялата година, Тел Авив има привлекателна комбинация от архитектура от 20-ти век, красиви плажове, музеи, културни институции и преживявания. Със своята артистична атмосфера, километри живописни крайградски плажове, очарователни квартали и процъфтяващ нощен живот, Тел Авив изглежда има всичко. И все пак вторият по големина - и без съмнение най-модерният - град в Израел остава недооценен от повечето пътници. За щастие, поредица от отваряния на хотели, реновации в целия град, започнаха да привличат вниманието, което с право заслужава този бляскав метрополис.
Наричан Белия град, Тел Авив има най-голямата конфигурация от сертифицирани сгради Bauhaus в света. Над 4000-те сгради са построени през 30-те години на миналия век от еврейски архитекти. През 2003 г. те са сертифицирани като обект на наследството на ЮНЕСКО и много от сградите са реставрирани. Можете да научите историята на архитектурното движение Баухаус в Bauhaus Center, който също така организира обиколки и предлага самостоятелни аудио обиколки.

Ако търсите достъпни полети до Тел Авив, не търсете повече! На нашия уебсайт ще можете да намерите някои от най-добрите оферти за полети доТел Авив с цени започващи от 83лв за еднопосочен билет. Планирайте следващата си европейска ваканция и резервирайте евтини билети от flights365.bg сигурно и лесно!

 flights365.bg/tel-aviv