Азия

Самолетни билети до Банкок
Маршрут: София-Банкок
от 962 лв.
Транспорт: Самолет

Принтирай
ПРОГРАМА
Полет до Банкок – Микс от традиция и съвремие
Банкок е столицата и най-населеният град на Тайланд. Градът заема 1568,7 квадратни километра в делтата на река Чао Прая в централен Тайланд и има приблизително население от 10,539 милиона към 2020 г., 15,3 процента от населението на страната. Над 14 милиона души са живели в околния столичен регион на Банкок при преброяването от 2010 г., което превръща Банкок в екстремно приматичен град, превъзхождащ другите градски центрове на Тайланд както по размер, така и по значение за националната икономика.

Азиатският инвестиционен бум през 80-те и 90-те години на миналия век накара много мултинационални корпорации да разположат своите регионални централи в Банкок. Сега градът е регионална сила във финансите и бизнеса. Това е международен център за транспорт и здравеопазване и се превърна в център за изкуства, мода и развлечения. Градът е известен със своя уличен живот и културни забележителности, както и със своите квартали с червени фенери. Големият дворец и будистките храмове, включително Wat Arun и Wat Pho, са в контраст с други туристически атракции, като нощните заведения на Khaosan Road и Patpong. Банкок е сред най-добрите туристически дестинации в света и последователно е определян за най-посещавания град в света в няколко международни класации.


Ако търсите достъпни полети до Банкок, не търсете повече! На нашия уебсайт ще можете да намерите някои от най-добрите оферти за Банкок с цени започващи от 962 лв за еднопосочен билет. Планирайте следващата си ваканция и резервирайте евтини билети от flights365.bg сигурно и лесно!

 flights365.bg/bangkok