Екзотика - Топ Оферти

Почивка в ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - 7 нощувки - чартърен полет от София!
Маршрут: София - Доминиканска република - София
от 2365 лв.
Продължителност:
10 дни / 8 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати на отпътуване:


Принтирай
ПРОГРАМА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
1 ден
Отпътуване от летище София с чартърен полет до Доминиканска република, на авиокомпания "Gullivair" в 22:00 ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.

2 ден
Кацане на летището в Ла Романа в 07:00ч. Трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.Възможност за допълнителни екскурзии на английски или руски език (при минимум 20 записани екскурзията се провежда на български език): целодневна екскурзия до остров Саона - целодневна обиколка с яхта с включени напитки и обяд на шведска маса. Ще имате възможност да разгледате крайбрежието на село Баяхибе. Свободно време за плаж и почивка на острова. Цена при заявяване на място: около 109 евро/възрастен; 79 евро/дете до 10.99 г. 

4 ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.Възможност за допълнителни екскурзии на английски или руски език (при минимум 20 записани екскурзията се провежда на български език): целодневна екскурзия до остров Самана. По време на тази екскурзия ще можете да се насладите на тропическа растителност, водопади и незабравими спомени от полуостров Самана. Ще се возите на мотомаран, камиони с отворена каросерия и ще се качите на коне от местно ранчо. Посещение на водопада Ел Лимон. Обяд. Отпътуване за остров Бакарди за свободно време за плаж, шопинг и снимки. Цена при заявяване на място: около 165 евро/възрастен; 125 евро/дете до 10.99 г. 

5 ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.

7 ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.Възможност за допълнителни екскурзии на английски или руски език (при минимум 20 записани екскурзията се провежда на български език): целодневна екскурзия до Санто Доминго. Проследете стъпките на Христофор Колумб и посетете очарователния стар град Санто Доминго. Насладете се на разнообразната култура и се запознайте с историята на най-стария европейски град на Америка. Цена при заявяване на място: около 105 евро/възрастен; 75 евро/дете до 10.99 г. 

8 ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.

9 ден
Закуска. Освобождаване на стаите на хотела до 11:00ч. Трансфер до летището. 

10 ден
Отпътуване за България с чартърен полет на авиокомпания "Gullivair" в 02:30 ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час. След това самолетът продължава за София. Кацане на летище София в 21:30ч.