Екзотика - Топ Оферти

ПОЧИВКА НА МАВРИЦИЙ – ЗВЕЗДАТА НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН
Маршрут: Мавриций
от 2124 лв.
Продължителност:
10 дни / 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати на отпътуване:


Принтирай
ПРОГРАМА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Една седмица в Мавриций
Индивидуално пътуване в периода 01.11.2020 – 31.10.2021 г.
Всеки вторник, сряда, четвъртък и събота от София
Всеки вторник от Варна

Разнообразието от природни и културни забележителности на безкрайния континент Африка се срещат на о-в Мавриций. Истинско парченце от Рая, оазис за туристи от всички възрасти, търсещи спокойствие, романтика, безкрайни пясъчни плажове, спиращи дъха залези и изгреви, почивка извън времето и бягство от реалността и забързаното ежедневие. Девизът на Мавриций е „Звезда и ключ на Индийския океан“ и наистина островът се слави като перфектно място за хората, търсещи място да нарисуват мечтите си и да изживеят бленувани и споделени дни. Освен природните забележителности и кухнята на острова е многообразна – представлява комбинация от индийска, креолска, френска и китайска със съществени разлики във вкуса в различните райони.
Мавриций е целогодишна дестинация, благодарение на приветливия тропически климат и средни годишни температури от 28 градуса, а морската вода варира между 24 и 29 градуса.
В последните години популярността на острова расте и кани всеки запален пътешественик или любител на хармонията с природата и прекрасните плажове да съпреживее единението с красотата на Звездата на Индийския океан.


1 ден. София → Истанбул
Полет от София за Истанбул.

2 ден. Истанбул → Мавриций
Полет от Истанбул. Кацане в Мавриций. Посрещане на летището и трансфер до хотела. Настаняване за 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион. Нощувка

3– 8 ден. Мавриций
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или допълнителни мероприятия. Нощувка.

9 ден. Мавриций → Истанбул
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до международното летище. Полет от Мавриций.

10 ден. Истанбул → София
Полет от Истанбул, кацане в София.


„Никона Травел“ ЕООД предлага голямо разнообразие от хотели на Мавриций. Ако имате специфични предпочитания или желания, не се колебайте да се свържете с нас за актуални цени и приложими промоции! Възможно е по индивидуална заявка да комбинираме Мавриций с Мадагаскар. По запитване можем да предложим цени за настаняване с деца или по-висока категория помещения в хотелите.