Почивки

ПАРИЖ - С ЧАРТЪР ОТ ВАРНА 2024 - 4 нощувки
от 1547 лв.
Продължителност:
5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати на отпътуване:


Принтирай
ПРОГРАМА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Сега Париж е още по-достъпен с нашите чартъри от Варна!
Париж – градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти...


ДЕН -1
Среща на летище Варна, за директен полет до Бове. Трансфер до Париж. Настаняване. Информационна среща с вашият представител. Нощувка.

ДЕН -2
Закуска.
Обзорна обиколна на Париж - включена в цената с автобус и спиране на някои от основните забележителности на френската столица. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание.
• Пешеходна екскурзия - Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vendôme, градината Тюйлери.
Необходимо е ползването на градски транспорт. Продължителност около 3 часа.
Нощувка.

ДЕН -3
Закуска.
Свободно време или екскурзии по желание.
• Сутринта - Посещение на музея Лувър с екскурзовод на български език (изисква се предварителна резервация от България и подлежи на препотвърждение за налични свободни места). Необходимо е ползването на градски транспорт.
Продължителност около 2 часа.
• Следобяд - Из Латинския квартал, Катедралата „Парижката Света Богородица“, остров Сите и разходка с корабче по река Сена.
Необходимо е ползването на градски транспорт.
Нощувка.

ДЕН -4
Закуска.
Свободно време или екскурзии по желание.
• Сутринта - Двореца Версай с екскурзовод на български език (изисква се предварителна резервация от България и подлежи на препотвърждение за налични свободни места). Продължителност около 4 часа.
• Следобяд - Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор. Необходимо е ползването на градски транспорт. Продължителност около 3 часа.
Нощувка.

ДЕН -5
Ранна закуска. Трансфер от хотела до Бове за директен полет до Варна.

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):
Варна - Париж/ Бове - Очаквайте скоро.
Париж/ Бове - Варна - Очаквайте скоро.