Нова Година 2024

Нова година 2024 във Варадеро, Куба
Маршрут: Мадрид-Варадеро-Мадрид
от 2537.5 
Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Принтирай
ПРОГРАМА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ХОТЕЛИ
Празнуването на Нова година на Куба е незабравимо приключение, което ще остави впечатления за цял живот. С невероятната комбинация от красиви плажове, живописни градове и богата култура, Куба предлага уникален начин да прекарате празничните дни. Опитайте автентичния кубински рoм, насладете се на живата музика и танци, разгледайте колоритните улички на Хавана и се насладете на топлотата на кубинското гостоприемство. Климатът е идеален за зимни почивки, а разнообразието от активности, които може да изпитате, е безкрайно.

Варадеро, Куба е перфектното място за да посрещнете Новата година, и ето защо:

1. *Тропически рай* - Варадеро разполага с прекрасни плажове, топло море и луксозни курорти. Нищо не може да сравни с този тропически рай през зимните месеци.

2. *Топлината на кубинската култура* - Изживейте кубинския дух и страст. От танца на салса до аромата на кубанските пури, ще се насладите на неповторимо извивяване.

3. *Незабравима Новогодишна нощ* - Куба знае как да организира партита! Новогодишните тържества във Варадеро са невероятни и нощта ще бъде пълна със смях, музика и фойерверки.

4. *История и красота* - Освен красивите плажове, Куба има исторически забележителности, които може да посетите, като например Хавана и други колониални градове.

5. *Богата кухня* - Кубинската кухня е невероятна. Опитайте се вкусните местни ястия и напитки, които ще ви оставят с незабравими впечатления.

6. *Приятелски и гостоприемни хора* - Кубинците са известни с гостоприемството си. Ще се чувствате като у дома с приятелски и усмихнати хора около вас.Не пропускайте възможността да започнете годината с незабравими спомени на острова на усмивките и радостта - Куба!