Нова Година 2024

Нова година 2024 на Малдивите
от 3199 
Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Принтирай
ПРОГРАМА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ХОТЕЛИ
Защо да прекарате Нова Година на Малдивите?

1. Уникална атмосфера: Новогодишната нощ на Малдивите се провежда в един от най-красивите природни райони на света, където плажовете с бял пясък и кристално чистите води правят посрещането на новата година още по-специално.

2. Романтика: Малдивите са идеалната дестинация за по-романтичен начин да прекарате празниците с вашият партньор. Романтичните закуски на плажа и разходките вечер ще създадат незабравими спомени.

3. Ексклузивно обслужване: Курортите в Малдивите предлагат изключително внимание към детайлите и персонално обслужване, което ще направи вашата почивка незабравима.

4. Подводни приключения: Открийте богатия подводен свят на Малдивите чрез шноркелинг и гмуркане и открийте коралови рифове и разнообразие от морски видове.

5. Откриване на нови култури: Опознайте местната култура и традиции, разговаряйки с местните жители и опитайте техните кулинарни специалитети.

Възползвайте се от нашата оферта и прекарайте една уникална Нова Година на Малдивите, където мечтите се сбъдват и спомените са безценни.